Αρωματική Βασιλόπιτα με μαστίχα Χίου ανθόνερο και φιστίκι Αιγίνης

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 14.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 26.8
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Χορτοφαγική
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Χίος
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές, Χριστούγεννα
Μερίδες: 12

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 540kcal
Υδατάνθρακες: 64γρ.
Πρωτεΐνες: 11γρ.
Λίπη24γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 3γρ.
Σάκχαρα: 32γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Αυγά μεσαία
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Φιστίκι Ωμό
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Μαστίχα
  • Μπέϊκιν πάουντερ
  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Ροδόνερο/Ανθόνερο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!