Εβραϊκή αβγοσαλάτα Θεσσαλονίκης

Προετοιμασία: 12 λεπτά
Μαγείρεμα: 7 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 19 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 8.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 26.7
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Σαλάτα
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη
Αλλεργία: Αυγὰ, Διοξείδιο του θείου, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Αυγό
Τοποθεσία: Μακεδονία
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 320kcal
Υδατάνθρακες: 10γρ.
Πρωτεΐνες: 19γρ.
Λίπη29γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 4γρ.
Σάκχαρα: 6γρ.
Φυτικές ίνες: 4γρ.

Υλικά

  • Αυγά μεγάλα
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Αμυγδαλόψιχα ωμή
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Ξύδι
  • Μαϊντανός ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!