Κοτόπουλο με πλιγούρι μια συνταγή από τον Έβρο

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες
Κόστος Συνταγής: 14.0€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 25.4
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Κοτόπουλο
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1020kcal
Υδατάνθρακες: 42γρ.
Πρωτεΐνες: 58γρ.
Λίπη49γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 17γρ.
Σάκχαρα: 11γρ.
Φυτικές ίνες: 7γρ.

Υλικά

  • Κοτόπουλο
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Πλιγούρι
  • Τοματάκια ολόκληρα κονσέρβα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!