Κρέμα με ανθότυρο – μέλι – και κροκάν αμυγδάλου: Από τον chef Γιώργο Φραντζή

Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 25 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 10.0€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 16.6
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 500kcal
Υδατάνθρακες: 30γρ.
Πρωτεΐνες: 11γρ.
Λίπη51γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 4γρ.
Σάκχαρα: 21γρ.

Υλικά

  • Ανθότυρο
  • Κρέμα γάλακτος
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Μέλι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!