Μοσχαράκι σαν χιουνκάρ αλλά με χούμους

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 50 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 23.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 49.5
Ενεργειακή Κλάση: E
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη, Σησάμι
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Μοσχάρι
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1480kcal
Υδατάνθρακες: 44γρ.
Πρωτεΐνες: 90γρ.
Λίπη113γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 43γρ.
Σάκχαρα: 7γρ.
Φυτικές ίνες: 20γρ.

Υλικά

  • Μοσχάρι ποντίκι εγχώριο
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Λεμόνι
  • Κουνουπίδι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Ρεβύθια
  • Χυμός τομάτας κονσέρβα 500γρ
  • Τοματάκια κονκασέ
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Κανέλλα
  • Κρασί ερυθρό
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Πάπρικα-Μπούκοβο
  • Ταχίνι
  • Κύμινο
  • Μπαχάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!