Μοσχοβολιστά σμυρνέικα κουλουράκια: Από τον chef Γιώργο Μαρκάκη

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 11.1€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 27.6
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Χορτοφαγική, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Ειδική Κατηγορία: Πάσχα
Μερίδες: 60

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 190kcal
Υδατάνθρακες: 25γρ.
Πρωτεΐνες: 3γρ.
Λίπη6γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 2γρ.
Σάκχαρα: 7γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Αυγά μεσαία
  • Μαργαρίνη
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Πορτοκάλι ναβαλίνα-μέρλιν-βαλεντσια
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Βανίλιες σκόνη
  • Κονιάκ
  • Μπέϊκιν πάουντερ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!