Τηλιακή ντοματόσουπα – τσουβράς – δια χειρός chef Α. Κολιγλιάτη Ν.Κοκκώνη Αθ.Σβανά

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 45 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 55 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 6.5€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 16.6
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Λακτόζη
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 500kcal
Υδατάνθρακες: 55γρ.
Πρωτεΐνες: 17γρ.
Λίπη20γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 9γρ.
Σάκχαρα: 10γρ.
Φυτικές ίνες: 10γρ.

Υλικά

  • Φέτα
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Τομάτα
  • Πλιγούρι
  • Δυόσμος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!