Τζιγεροσαρμάδες (Θρακιώτικη συνταγή)

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 50 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 20.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 30.7
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Κυρίως, Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Δύσκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Αρνί-Κατσίκι
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1170kcal
Υδατάνθρακες: 67γρ.
Πρωτεΐνες: 76γρ.
Λίπη76γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 25γρ.
Σάκχαρα: 14γρ.
Φυτικές ίνες: 8γρ.

Υλικά

  • Ρύζι καρολίνα (τυποποιημένο)
  • Αρνί
  • Γιαούρτι στραγγιστό κεσεδάκι
  • Αυγά μεγάλα
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Άνηθος ματσάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!