Go Back

Αγειορείτικη ρεβιθάδα με λάϊμ του μοναχού Νικήτα

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 5.9€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 13.0
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Kύριο Συστατικό: Όσπρια
Τοποθεσία: Άγιο Όρος
Ειδική Κατηγορία: Μοναστηριακές, Νηστίσιμες
Μερίδες: 6
Σεφ: Δόγμα

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 530kcal
Υδατάνθρακες: 43γρ.
Πρωτεΐνες: 19γρ.
Λίπη22γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 5γρ.
Σάκχαρα: 6γρ.
Φυτικές ίνες: 22γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Μελιτζάνα Τσακώνικη
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Ρεβύθια
  • Μαϊντανός ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!