Go Back

Πιλάφι με αρνάκι. Παραδοσιακή συνταγή Κάσου από το Λύκειο Ελληνίδων Κάσου

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 10 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 16.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 16.8
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Αρνί-Κατσίκι
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 600kcal
Υδατάνθρακες: 74γρ.
Πρωτεΐνες: 48γρ.
Λίπη36γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 15γρ.
Σάκχαρα: 7γρ.
Φυτικές ίνες: 3γρ.

Υλικά

  • Ρύζι καρολίνα (τυποποιημένο)
  • Αρνί
  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Τομάτα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!