Go Back

Xοιρινό φρικασέ με μαρούλι. Δια χειρός chef Ιωάννη Γαβαλά από την Ηρακλειά

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 2 ώρες 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 15.5€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 21.4
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Χοιρινό
Τοποθεσία: Κυκλάδες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1220kcal
Υδατάνθρακες: 15γρ.
Πρωτεΐνες: 74γρ.
Λίπη73γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 18γρ.
Σάκχαρα: 13γρ.
Φυτικές ίνες: 8γρ.

Υλικά

  • Χοιρινό μπούτι άνευ οστών εγχώριο
  • Αυγά μεσαία
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Μαρούλι Μαρούλι
  • Άνηθος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!