Go Back

Αμοργιανό κατσικάκι της Λαμπρής στο φούρνο!

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 5 ώρες 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 6 ώρες 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 96.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 110.0
Ενεργειακή Κλάση: G
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Αρνί-Κατσίκι
Τοποθεσία: Κυκλάδες
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές, Πάσχα
Μερίδες: 12

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 990kcal
Υδατάνθρακες: 74γρ.
Πρωτεΐνες: 166γρ.
Λίπη35γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 15γρ.
Σάκχαρα: 5γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Ρύζι γλασέ ή σουπέ (τυποποιημένο)
  • Κατσίκι
  • Αυγά μεγάλα
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Κανέλλα
  • Άνηθος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!