Go Back

Αμυγδαλωτά φούρνου από το χωριό Ιαλυσός – Τριάντα – της Ρόδου

Προετοιμασία: 40 λεπτά
Μαγείρεμα: 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 50 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 19.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 23.8
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Αλλεργία: Γλουτένη, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 24
Σεφ: otoposmas.gr

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 310kcal
Υδατάνθρακες: 41γρ.
Πρωτεΐνες: 9γρ.
Λίπη18γρ.
Σάκχαρα: 37γρ.
Φυτικές ίνες: 4γρ.

Υλικά

  • Φρυγανιές τρίμα
  • Αμυγδαλόψιχα ωμή
  • Ζάχαρη άχνη
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Ροδόνερο/Ανθόνερο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!