Go Back

Η τηγανιά αλλιώς… Με φιλέτο τόνου και ελιές!

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 25 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 8.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 26.8
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Μεζές, Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Ειδική Κατηγορία: Καλοκαιρινές
Μερίδες: 2

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 450kcal
Υδατάνθρακες: 9γρ.
Πρωτεΐνες: 45γρ.
Λίπη26γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 6γρ.
Σάκχαρα: 5γρ.
Φυτικές ίνες: 4γρ.

Υλικά

  • Τόνος φιλέτο φρέσκος
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πράσο
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Ελιές Καλαμών μαύρες μικρές
  • Κρασί λευκό
  • Άνηθος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!