Go Back

Μπουρανί ή κουτσουπίτ – Η εβρίτικη χορτόπιταπάντα με δυόσμο

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 1 ώρα 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 11.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 19.3
Ενεργειακή Κλάση: E
Κατηγορία: Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη
Kύριο Συστατικό: Ζύμες, Ζύμες/Αλμυρές Πίτες
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 880kcal
Υδατάνθρακες: 109γρ.
Πρωτεΐνες: 19γρ.
Λίπη30γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 4γρ.
Σάκχαρα: 17γρ.
Φυτικές ίνες: 6γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Μαγιά φακελάκι
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Σπανάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
  • Πάπρικα-Μπούκοβο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!