Go Back

Παραδοσιακή συνταγή Γιαπράκια με μπακαλιάρο από την Αγιασο

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα
Κόστος Συνταγής: 15.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 24.8
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Σέληνο, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Τοποθεσία: Μυτηλήνη Λήμνος
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες, Παραδοσιακές
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 850kcal
Υδατάνθρακες: 116γρ.
Πρωτεΐνες: 54γρ.
Λίπη25γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 3γρ.
Σάκχαρα: 15γρ.
Φυτικές ίνες: 11γρ.

Υλικά

  • Ρύζι γλασέ ή σουπέ (τυποποιημένο)
  • Μπακαλιάρος υγράλατος (χωρίς κόκκαλο)
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Λάχανο Λάχανο
  • Σέλινο-Σέλερι
  • Τομάτα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!