Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Πενίρ Χαλβασού- Το πρώτο γλυκό στο Πασχαλινό Τραπέζι
Εκτυπώστε
Προετοιμασία:
20
λεπτά
λεπτά
Μαγείρεμα:
1
ώρα
ώρα
Συνολικός Χρόνος:
1
ώρα
ώρα
20
λεπτά
λεπτά
Κόστος Συνταγής:
8.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών:
10.0
Ενεργειακή Κλάση:
C
Κατηγορία:
Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας:
Εύκολη
Χαρακτηριστικά:
Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία:
Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό:
Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία:
Θράκη
Ειδική Κατηγορία:
Παραδοσιακές, Πάσχα
Μερίδες:
12
Σεφ:
chefsbrigade.gr/Ξένια Μπουζαρανίδου
Διατροφική Αξία ανά μερίδα
Θερμίδες:
550
kcal
Υδατάνθρακες:
96
γρ.
Πρωτεΐνες:
7
γρ.
Λίπη
Λίπη:
23
γρ.
Κορεσμένα Λίπη:
13
γρ.
Σάκχαρα:
74
γρ.
Υλικά
Σιμιγδάλι
Τυρί κρέμα
Αυγά
μεγάλα
Βούτυρο γάλακτος
αγελαδινό
Ζάχαρη
κρυσταλλική
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;
Άφησε το σχόλιό σου!