Go Back

Πενίρ Χαλβασού- Το πρώτο γλυκό στο Πασχαλινό Τραπέζι

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 8.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 10.0
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές, Πάσχα
Μερίδες: 12

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 550kcal
Υδατάνθρακες: 96γρ.
Πρωτεΐνες: 7γρ.
Λίπη23γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 13γρ.
Σάκχαρα: 74γρ.

Υλικά

  • Σιμιγδάλι
  • Τυρί κρέμα
  • Αυγά μεγάλα
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!