Go Back

Πρασοκιμαδόπιτα από την Ξάνθη με φύλλο σαν σφολιάτα

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 1 ώρα 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 12.5€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 25.1
Ενεργειακή Κλάση: F
Κατηγορία: Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Ζύμες, Ζύμες/Αλμυρές Πίτες
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 670kcal
Υδατάνθρακες: 55γρ.
Πρωτεΐνες: 28γρ.
Λίπη46γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 20γρ.
Σάκχαρα: 9γρ.
Φυτικές ίνες: 4γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Χοιρινό μπούτι άνευ οστών εγχώριο
  • Αυγά μεγάλα
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πράσο
  • Μοσχοκάρυδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!