Go Back

Ροφός στιφάδο συνταγή από την Σκόπελο: Από την chef Γεωργία Κουτσούκου

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα
Κόστος Συνταγής: 55.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 62.9
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Τοποθεσία: Θεσσαλία
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 670kcal
Υδατάνθρακες: 40γρ.
Πρωτεΐνες: 47γρ.
Λίπη29γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 22γρ.
Σάκχαρα: 26γρ.
Φυτικές ίνες: 6γρ.

Υλικά

  • Ροφός
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Κρασί λευκό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!