Go Back

Σαραγλί Ξάνθης

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 50 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 15.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 22.1
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό
Αλλεργία: Γλουτένη, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 45

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 220kcal
Υδατάνθρακες: 24γρ.
Πρωτεΐνες: 2γρ.
Λίπη5γρ.
Σάκχαρα: 11γρ.

Υλικά

  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Λεμόνι
  • Καρυδόψιχα ωμή
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Μέλι
  • Κανέλλα
  • Φύλλο κρούστας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!