Λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Προετοιμασία: 40 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 10 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 13.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 15.1
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Ρύζι
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 6
Σεφ: iefimerida

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 550kcal
Υδατάνθρακες: 54γρ.
Πρωτεΐνες: 33γρ.
Λίπη43γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 25γρ.
Σάκχαρα: 11γρ.
Φυτικές ίνες: 10γρ.

Υλικά

  • Ρύζι γλασέ ή σουπέ (τυποποιημένο)
  • Κορν φλάουρ
  • Μοσχάρι νωπό καπάκι / λάπα
  • Αυγά μεσαία
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Λάχανο Λάχανο
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Άνηθος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!