Πάστα φλώρα αλμυρή με σπανάκι

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 15.5€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 21.3
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Λαχανικά, Λαχανικά/Λαδερά
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1000kcal
Υδατάνθρακες: 38γρ.
Πρωτεΐνες: 16γρ.
Λίπη93γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 28γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Γραβιέρα
  • Ανθότυρο
  • Αυγά μεσαία
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!