Συνταγή για αφράτο πασχαλινό τσουρέκι με ίνες

Προετοιμασία: 4 ώρες
Μαγείρεμα: 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 4 ώρες 40 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 8.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 17.8
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Χορτοφαγική
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Τσουρέκια Croissant
Ειδική Κατηγορία: Πάσχα
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 610kcal
Υδατάνθρακες: 111γρ.
Πρωτεΐνες: 19γρ.
Λίπη22γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 9γρ.
Σάκχαρα: 31γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Μαγιά φακελάκι
  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Αυγά μεσαία
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Πορτοκάλι ναβαλίνα-μέρλιν-βαλεντσια
  • Αμυγδαλόψιχα ωμή
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Μαστίχα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!