Παραδοσιακά Μασουράκια Χίου με μαστίχα και αμύγδαλο. Τραγανά και πεντανόστιμα

Προετοιμασία: 50 λεπτά
Μαγείρεμα: 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 17.9€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 24.0
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Χίος
Μερίδες: 40

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 200kcal
Υδατάνθρακες: 22γρ.
Πρωτεΐνες: 5γρ.
Λίπη8γρ.
Σάκχαρα: 12γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Αυγά μεγάλα
  • Λεμόνι
  • Αμυγδαλόψιχα ωμή
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Φύλλο κρούστας
  • ΡΟΔΟΝΕΡΟ/ΑΝΘΟΝΕΡΟ
  • ΜΑΣΤΙΧΑ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!