Κατσίκι στη λαδόκολλα με πορτοκάλι θυμάρι και σκόρδο

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 2 ώρες
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 44.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 50.1
Ενεργειακή Κλάση: F
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Αρνί-Κατσίκι
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 630kcal
Υδατάνθρακες: 7γρ.
Πρωτεΐνες: 122γρ.
Λίπη26γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 16γρ.
Σάκχαρα: 2γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Κατσίκι
  • Γιαούρτι στραγγιστό
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Πορτοκάλι ναβαλίνα-μέρλιν-βαλεντσια
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τζίντζερ φρέσκο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!