Ρεβίθια στη γάστρα με κρεμμύδια και δεντρολίβανο. Συνταγή Καλύμνου από την chef Μαρία Κλήμη

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 1 ώρα 35 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 35 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 9.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 19.3
Ενεργειακή Κλάση: E
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Kύριο Συστατικό: Όσπρια
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1440kcal
Υδατάνθρακες: 118γρ.
Πρωτεΐνες: 55γρ.
Λίπη54γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 5γρ.
Σάκχαρα: 13γρ.
Φυτικές ίνες: 55γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Ρεβύθια
  • Τοματοπελτές
  • Σόδα μαγειρική σκόνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!