Πασά μακαρούνα: Παραδοσιακή συνταγή της Κω από τον chef Γιώργο Καρίκη

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 2 ώρες
Συνολικός Χρόνος: 3 ώρες
Κόστος Συνταγής: 52.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 59.5
Ενεργειακή Κλάση: E
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Δύσκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη, Σέληνο
Kύριο Συστατικό: Ζύμες, Ζύμες/Αλμυρές Πίτες
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1580kcal
Υδατάνθρακες: 102γρ.
Πρωτεΐνες: 132γρ.
Λίπη92γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 35γρ.
Σάκχαρα: 5γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Κορν φλάουρ
  • Μοσχάρι νωπό κιλότο εγχώριο
  • Μοσχάρι σπάλα άνευ οστών εγχώριο
  • Χοιρινό μπούτι άνευ οστών εγχώριο
  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Γραβιέρα
  • Μυζήθρα
  • Αυγά μεσαία
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Σέλινο ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!