Κακαβιά η σούπα του ψαρά: Συνταγή Αμοργού

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 55 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 12.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 25.8
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Τοποθεσία: Κυκλάδες
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες, Παραδοσιακές
Μερίδες: 6
Σεφ: otoposmas.gr

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1030kcal
Υδατάνθρακες: 20γρ.
Πρωτεΐνες: 58γρ.
Λίπη87γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 14γρ.
Σάκχαρα: 7γρ.
Φυτικές ίνες: 5γρ.

Υλικά

  • Ψάρια διάφορα (βραστά)
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πατάτα
  • Μαϊντανός ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!