Μπακαλιάρος ντολμαδάκια με σκορδάτη παντζαροσαλάτα: Aπό τον chef Γιώργο Μαρκάκη

Προετοιμασία: 40 λεπτά
Μαγείρεμα: 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 35.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 48.2
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Ξηροί Καρποί, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 36

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 200kcal
Υδατάνθρακες: 12γρ.
Πρωτεΐνες: 5γρ.
Λίπη11γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 6γρ.
Σάκχαρα: 1γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Ρύζι γλασέ ή σουπέ (τυποποιημένο)
  • Ρύζι νυχάκι (τυποποιημένο)
  • Βακαλάος
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Καρυδόψιχα ωμή
  • Φουντούκια
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Παντζάρι
  • Πιπεριά Φλωρίνης
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τομάτα
  • Αμπελόφυλλα
  • Ξύδι
  • Άνηθος ματσάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!