Κολοκυθάκια γεμιστά του Αιγαίου με πιπεριές λουκάνικο και βολάκι Τήνου: Από την chef Γεωργία Κουτσούκου

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 16.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 22.5
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Χωρίς Αυγό, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Λαχανικά, Λαχανικά/Λαδερά
Τοποθεσία: Κυκλάδες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 790kcal
Υδατάνθρακες: 55γρ.
Πρωτεΐνες: 38γρ.
Λίπη47γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 34γρ.
Σάκχαρα: 31γρ.
Φυτικές ίνες: 11γρ.

Υλικά

  • Γραβιέρα
  • Βολάκι Τήνου Άνδρου
  • Κολοκυθάκι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Μελιτζάνα Τσακώνικη
  • Πιπεριά πράσινη χοντρή
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τομάτα
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Κρασί ερυθρό
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Λουκάνικο χωριάτικο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!