Πάπια ψητή με παραδοσιακή γέμιση. Συνταγή από τον chef Γιώργο Φραντζή

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 40 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 78.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 96.3
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί, Σέληνο
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Πάπια
Ειδική Κατηγορία: Χριστούγεννα
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 4470kcal
Υδατάνθρακες: 162γρ.
Πρωτεΐνες: 267γρ.
Λίπη350γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 137γρ.
Σάκχαρα: 34γρ.
Φυτικές ίνες: 16γρ.

Υλικά

  • Ρύζι νυχάκι (τυποποιημένο)
  • Μοσχάρι νωπό κιλότο εγχώριο
  • Κοτόπουλο
  • Πάπια/Χήνα
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κάστανα
  • Λεμόνι
  • Πορτοκάλι ναβαλίνα-μέρλιν-βαλεντσια
  • Σταφίδα σουλτανίνα
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Σέλινο-Σέλερι
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Κρασί λευκό
  • Κουκουνάρι
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
  • Μπέϊκον καπνιστό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!