Συνταγή Λέσβου Ρεβυθάτο Στύψης Λέσβου

Προετοιμασία: 2 ώρες
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 3 ώρες 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 17.9€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 31.4
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη
Αλλεργία: Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Όσπρια
Τοποθεσία: Μυτηλήνη Λήμνος
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1060kcal
Υδατάνθρακες: 41γρ.
Πρωτεΐνες: 61γρ.
Λίπη68γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 15γρ.
Σάκχαρα: 6γρ.
Φυτικές ίνες: 18γρ.

Υλικά

  • Μοσχάρι νωπό καπάκι / λάπα
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Τομάτα
  • Ρεβύθια
  • Μερέντα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!