Συνταγή με άρωμα Λέσβου Χαλβαδόπιτα Νηστίσιμη με Φύλλο

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 10 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 12.0€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 31.8
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη
Αλλεργία: Γλουτένη, Ξηροί Καρποί, Σησάμι
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Μυτηλήνη Λήμνος
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες, Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1030kcal
Υδατάνθρακες: 58γρ.
Πρωτεΐνες: 17γρ.
Λίπη54γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 15γρ.
Σάκχαρα: 17γρ.
Φυτικές ίνες: 7γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Λεμόνι
  • Αμυγδαλόψιχα ωμή
  • Μέλι
  • Κανέλλα
  • Σφολιάτα
  • Σουσάμι
  • Ταχίνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!