Ρυζοσαλάτα με βραστά αυγά λευκά σπαράγγια φέτα και σάλτσα ταχινιού

Προετοιμασία: 35 λεπτά
Μαγείρεμα: 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 15 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 15.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 31.4
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Σαλάτα
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Λακτόζη, Σησάμι
Kύριο Συστατικό: Ρύζι
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 570kcal
Υδατάνθρακες: 65γρ.
Πρωτεΐνες: 14γρ.
Λίπη33γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 7γρ.
Σάκχαρα: 13γρ.
Φυτικές ίνες: 7γρ.

Υλικά

  • Ρύζι παρμπόιλεντ ή μπονέτ (τυποποιημένο)
  • Φέτα
  • Αυγά μεγάλα
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Λεμόνι
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Πιπεριά Φλωρίνης
  • Σπαράγγια
  • Ελιές Καλαμών μαύρες μεγάλες
  • Μέλι
  • Άνηθος ματσάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
  • Ταχίνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!