Θρακιώτικο γιουβέτσι (αρνάκι με ρύζι στο φούρνο)

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 10 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 31.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 39.6
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Αρνί-Κατσίκι
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 940kcal
Υδατάνθρακες: 53γρ.
Πρωτεΐνες: 66γρ.
Λίπη67γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 24γρ.
Σάκχαρα: 4γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Ρύζι καρολίνα (τυποποιημένο)
  • Αρνί
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Τοματοπελτές
  • Δυόσμος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!