Μηλίνα με γιουφκάδες – Η θρακιώτικη τυρόπιτα

Προετοιμασία: 1 ώρα 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 5 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 14.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 29.6
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Μεζές, Ορεκτικό, Συνοδευτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Ζύμες, Ζύμες/Αλμυρές Πίτες
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 920kcal
Υδατάνθρακες: 127γρ.
Πρωτεΐνες: 35γρ.
Λίπη50γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 19γρ.
Σάκχαρα: 2γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Μαγιά φακελάκι
  • Ζυμαρικά άλλα είδη
  • Φέτα
  • Αυγά μεγάλα
  • Βούτυρο γάλακτος αιγοπρόβειο
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!