Αφράτοι χταποδοκεφτέδες φούρνου με άγρια χόρτα. Συνταγή δια χειρός chef Γιώργου Μαρκάκη από Ρόδο

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 21.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 54.8
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Μεζές, Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Δύσκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Θαλασσινά
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 660kcal
Υδατάνθρακες: 65γρ.
Πρωτεΐνες: 77γρ.
Λίπη28γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 26γρ.
Σάκχαρα: 6γρ.
Φυτικές ίνες: 3γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Κορν φλάουρ
  • Καλαμάρια κατεψυγμένα μεσαία
  • Χταπόδια κατεψυγμένα μεσαία
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Φινόκιο
  • Τσίπουρο
  • Άνηθος ματσάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
  • Μπέϊκιν πάουντερ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!