Μπακαλιάρος λεμονάτος: Η συνταγή και η ιστορία του από την Α’ μάγειρα Σέβη Πετρίδη

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 35 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 55 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 36.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 47.2
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Σέληνο, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες, Παραδοσιακές
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1440kcal
Υδατάνθρακες: 77γρ.
Πρωτεΐνες: 55γρ.
Λίπη45γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 6γρ.
Σάκχαρα: 32γρ.
Φυτικές ίνες: 21γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Βακαλάος
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Πράσο
  • Σέλινο-Σέλερι
  • Πατάτα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!