Μπακαλιάρος σε κουρκούτι με σκορδαλιά σαφράν και καραμελωμένα παντζάρια: Aπό τον chef Ευρυπίδη Γκόγκο

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα
Κόστος Συνταγής: 1.1€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 16.0
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 240kcal
Υδατάνθρακες: 28γρ.
Πρωτεΐνες: 3γρ.
Λίπη11γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 1γρ.
Σάκχαρα: 1γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Σελινόριζα
  • Πατάτα
  • Σαφράν
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!