Μπακαλιάρος τηγανιτός παντζάρια σκορδαλιά και παντζαρόφυλλα λαδολέμονο: Από τον chef Γιώργο Φραντζή

Προετοιμασία: 40 λεπτά
Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα
Κόστος Συνταγής: 27.1€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 45.8
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Ζάχαρη
Αλλεργία: Γλουτένη, Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 2650kcal
Υδατάνθρακες: 77γρ.
Πρωτεΐνες: 45γρ.
Λίπη213γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 44γρ.
Σάκχαρα: 2γρ.
Φυτικές ίνες: 9γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Βακαλάος
  • Γιαούρτι στραγγιστό
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Ηλιέλαιο
  • Λεμόνι
  • Καρυδόψιχα ωμή
  • Παντζάρι
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Μπύρα κουτάκι
  • Ξύδι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!