Χειροποίητα Ιφκάδια µε σάλτσα ντομάτας και ανθότυρο

Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 25 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 8.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 18.6
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Κυρίως, Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Ζυμαρικά, Ζυμαρικά/Μακαρόνια
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 880kcal
Υδατάνθρακες: 113γρ.
Πρωτεΐνες: 23γρ.
Λίπη40γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 31γρ.
Σάκχαρα: 15γρ.
Φυτικές ίνες: 9γρ.

Υλικά

  • Μακαρόνια / σπαγγέτι
  • Τυρί κρέμα
  • Κρέμα γάλακτος
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τομάτα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!