Χταπόδι μπουγιουρντί

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 30.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 52.8
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Λακτόζη, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Θαλασσινά
Τοποθεσία: Μυτηλήνη Λήμνος
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες, Παραδοσιακές
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 530kcal
Υδατάνθρακες: 21γρ.
Πρωτεΐνες: 108γρ.
Λίπη29γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 11γρ.
Σάκχαρα: 4γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Χταπόδια κατεψυγμένα μεγάλα
  • Φέτα
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Πιπεριά Φλωρίνης
  • Πιπεριά πράσινη χοντρή
  • Τομάτα
  • Πάπρικα-Μπούκοβο
  • Ούζο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!