Χταπόδι με ούζο και ελιές

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 35 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 18.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 23.6
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Μεζές
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Θαλασσινά
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 890kcal
Υδατάνθρακες: 24γρ.
Πρωτεΐνες: 59γρ.
Λίπη68γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 11γρ.
Σάκχαρα: 10γρ.
Φυτικές ίνες: 4γρ.

Υλικά

  • Χταπόδια κατεψυγμένα μεσαία
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Ελιές Αμφίσσης πράσινες
  • Μαϊντανός ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!