Χταποδόσουπα

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 40 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 39.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 30.9
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Θαλασσινά
Τοποθεσία: Άγιο Όρος
Ειδική Κατηγορία: Μοναστηριακές, Νηστίσιμες
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 390kcal
Υδατάνθρακες: 29γρ.
Πρωτεΐνες: 46γρ.
Λίπη3γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 11γρ.
Σάκχαρα: 3γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Ρύζι νυχάκι (τυποποιημένο)
  • Χταπόδια καταψυγμένα μικρά
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τοματοπελτές
  • Άνηθος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!