Φασολάκια με βινεγκρέτ πιπεριάς Φλωρίνης Από τον Vegan Chef Νίκο Γαϊτάνο

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα
Κόστος Συνταγής: 7.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 24.0
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Συνοδευτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου
Kύριο Συστατικό: Λαχανικά, Λαχανικά/Λαδερά
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1210kcal
Υδατάνθρακες: 33γρ.
Πρωτεΐνες: 6γρ.
Λίπη69γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 14γρ.
Σάκχαρα: 18γρ.
Φυτικές ίνες: 12γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πιπεριά Φλωρίνης
  • Πράσο
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Φασόλι τσαουλί φρέσκο
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
  • Ξύδι βαλσάμικο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!