Γαλοπούλα γλασαρισμένη με σιρόπι σφένδαμου και ουίσκι

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 4 ώρες 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 4 ώρες 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 67.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 74.0
Ενεργειακή Κλάση: G
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Χωρίς Αυγό, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Λακτόζη, Μουστάρδα, Σόγια
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Γαλοπούλα
Ειδική Κατηγορία: Χριστούγεννα
Μερίδες: 12

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 490kcal
Υδατάνθρακες: 8γρ.
Πρωτεΐνες: 133γρ.
Λίπη34γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 11γρ.
Σάκχαρα: 6γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Γαλοπούλα
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Μανταρίνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Ζάχαρη καστανή
  • Κακάο Κακάο
  • Μουστάρδα
  • Σάλτσα σόγιας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!