Γαλοπούλα με κλασική γέμιση από τον Ηλία Μαμαλάκη

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 4 ώρες 45 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 5 ώρες 15 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 67.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 92.5
Ενεργειακή Κλάση: G
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί, Σόγια
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Γαλοπούλα
Ειδική Κατηγορία: Χριστούγεννα
Μερίδες: 10

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 850kcal
Υδατάνθρακες: 10γρ.
Πρωτεΐνες: 135γρ.
Λίπη68γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 19γρ.
Σάκχαρα: 6γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Μοσχάρι νωπό κιλότο εγχώριο
  • Γαλοπούλα
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Σταφίδα μαύρη
  • Σταφίδα σουλτανίνα
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Μέλι
  • Κανέλλα
  • Κρασί λευκό
  • Κονιάκ
  • Κουκουνάρι
  • Σάλτσες έτοιμες - κέτσαπ
  • Σάλτσα σόγιας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!