Γαλοπούλα με ντομάτα και κριθαράκι

Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 9.1€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 22.2
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Γαλοπούλα
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 750kcal
Υδατάνθρακες: 97γρ.
Πρωτεΐνες: 46γρ.
Λίπη30γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 6γρ.
Σάκχαρα: 9γρ.
Φυτικές ίνες: 6γρ.

Υλικά

  • Ζυμαρικά κριθαράκι
  • Γαλοπούλα
  • Κρέμα γάλακτος
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τομάτα
  • Κρασί λευκό
  • Μαϊντανός ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!