Γιουβαρλάκια αυγολέμονο: Από τον Chef Δημήτρη Πλουμιστό

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 35 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 50 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 11.5€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 20.6
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Σέληνο
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Μοσχάρι
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 630kcal
Υδατάνθρακες: 23γρ.
Πρωτεΐνες: 35γρ.
Λίπη48γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 11γρ.
Σάκχαρα: 7γρ.
Φυτικές ίνες: 6γρ.

Υλικά

  • Ρύζι γλασέ ή σουπέ (τυποποιημένο)
  • Κορν φλάουρ
  • Μοσχάρι νωπό κιλότο εγχώριο
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Καρότο
  • Κολοκυθάκι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Άνηθος ματσάκι
  • Σέλινο ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!