Γλυκιά “Μαεριά” από την Κω: Παραδοσιακή συνταγή από την chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 25 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 4.5€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 14.6
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη
Αλλεργία: Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 490kcal
Υδατάνθρακες: 74γρ.
Πρωτεΐνες: 3γρ.
Λίπη16γρ.
Σάκχαρα: 41γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Κορν φλάουρ
  • Καρυδόψιχα ωμή
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Κανέλλα
  • Ούζο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!